joi, 19 februarie 2009

Foarte pe scurt

Doar cateva chestiuni SIMPLE:

1. Multumesc tuturor celor care mi-au transmis aprecierile pe Email. Nu e o rusine pentru nimeni ca nu stie ce si cum se face intr-un blog. Nu le putem cunoaste pe toate, mai ales cei care nu ne-am nascut in epoca internetului. Puteti insa, lasa mesaje direct aici, la "comentarii" (sub fiecare postare).

2. Bunului si stravechiului meu prieten: nu, nu am innebunit. Nu, am destul de lucru, m-am bagat deja in prea multe pentru puterile mele, dar d-aia traiesc. De ce o mai fi trebuind sa si dormim, n-am inteles niciodata. Cate n-am putea face si-n orele alea 8, 6, 4?

3. Prietenei si colaboratoarei mele dragi: am retinut ideea de a va oferi direct informatii referitoare la programele teatrului, filarmonicii, muzeelor, etc. Si eu vreau, dar inca n-am apucat. Putintica rabdare! Pana una, alta, aveti in lista de bloguri/site-uri pe care le urmaresc/recomand si aceste institutii. Mai mult, blogul "traiesc in ploiesti" e intotdeauna la zi cu toate cele trebuincioase timpului liber. Multumesc si autorului/autorilor acestui blog pentru pretuire.

4. Cei care ma cunosc stiu ca mi-am deschis deja casa, copiilor (colegilor Martei) pentru proiectul "Revista NOI" si viitoare "Seri culturale". Astept cu drag si alte propuneri.

5. Visez ca pana la Pasti sa aducem si-n Ploiesti "Schimbul de carti" (un proiect bookblog). Daca vrea careva sa se bage in treaba asta... Incepusem sa ma interesez, dar am lasat-o balta (doar temporar, jur!). Voi reveni, dar astept si un pic de interes exterior. N-as putea face schimb de carti eu cu mine.

6. Altui prieten bun, viitor tatic responsabil: nu e nimic "prea greu" aici. Nu as avea de unde sa le scot "p-alea grele", iar d-ale altora, nu mi-as permite sa postez ceva aici, despre care eu insami sa nu pricep. Oameni suntem! Si mai cu seama, ne cunoastem limitele, nu? Specialistii nu zic ca n-or trece din greaseala vreodata pe aici, dar a doua oara... E mai mult asa, intre noi, oamenii de rand, dar cu un minim bun simt. Atat.

7. Va multumesc ca m-ati vizitat si va mai astept pe la mine!

Niciun comentariu: