marți, 24 martie 2009

Cu sufletul, cu gandul si cu ingerii alaturi de Cristi Minculescu




Cristi Minculescu este operat astăzi


Solistul trupei Iris va primi astăzi, o parte din ficatul soţiei sale, Rodica Minculescu într-o operaţie ce va dura în jur de 8- 10 ore.


Cristi Minculescu a plecat săptămâna trecută în Germania. El suferă de o boală ereditară, moştenită de la tatăl său, polichistică hepato-renală.
Medicul anestezist Dorel Săndesc, şeful Clincii de Anestezie şi Terapie Intensivă de la Spitalul Judeţean Timiş va face parte din echipa de anestezişti care va participa la intervenţia chirirgicală a lui Cristi Minculescu.
Solistul trupei Iris va rămâne internat în spital între trei şi patru săptămâni, iar recuperarea va dura aproximativ două luni.
Europa FM s-a decis să-i fie alături lui Cristi Minculescu, oferindu-i sprijinul moral de care are nevoie orice persoană care trece printr-o grea încercare.
Toţi care vor să-l susţină pe celebrul artist pot trimite un SMS la 0728.111.222, număr cu tarif normal, sau pot intra pe europafm.ro şi să scrie mesajul lor de încurajare, gândurile urmând că ajungă la trupa Iris!
Click aici pentru a-i transmite un mesaj lui Cristi Minculescu


(sursa: EUROPA FM)


"Ne-am trimis si noi ingerasii sa fie alaturi de el. Sa-i de-a Dumnezeu sanatate si multi ani inainte, iar la primul concert viitor vom fi in primul rand. Marta, iti promit de fata cu atata lume!"

2 comentarii:

Studentu' spunea...

Iris...
Asa nume, asa amintiri...

Roxana Creanga spunea...

Indelung si prelung indragostita de Iris. Amintirile... Daca din si cu amintiri am putea trai o viata... Se pare ca unii sunt fericiti si asa. Eu nu. Lucrurile pe care nu le pot avea dinainte ce rost mai au? Plus ca obosesc sa ma tot uit si sa caut in spate. Coloana mea cervicala ar vrea sa ridice capul sus mai mult decat sa-l intoarca in urma. Aaaa, sa visam frumos? Aiurea.